Egenkontroll basert på HACCP
Kurs Dette kurset er beregnet for fabrikksjefer, formenn, og personer med ansvar for egenkontroll basert på HACCP i sjømatbedrifter og andre bedrifter. NCE Blue Legasea har gleden av å tilby et begrenset antall gratis deltakerplasser til kurset for ansatte i våre medlemsbedrifter.

Om kurset
I dette kurset ser vi på kravene om innføring av egenkontroll basert på HACCP-metoden gjennom å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat. Kurset er lagt opp som et rent e-læringskurs.
Kursinnhold
- Innledning egenkontroll
- Fareanalyse prinsipp
- Identifisering av kritisk kontrollpunkt
- Avviksbehandling
- Evaluering
- Krav til dokumentasjon
- Hvorfor gjør vi rent?
- Krav til opplæring
Faglig ansvarlig
Marint Kompetansesenter
Ole Andreas Holm, daglig leder
Hvem vil kurset passe for?
Målgruppen for kurset er fabrikksjefer, formenn, og andre personer med ansvar for internkontroll-egenkontroll basert på HACCP i sjømatbedrifter og andre bedrifter. Det er en fordel å ha kjennskap til hygieneregler for næringsmiddelprodusenter.
Gjennomføring og omfang
- E-læringskurs
- Estimert tid: ca 3 timer +
- Ved fullført kurs blir det utstedt kursbevis
- Verdi kr 2.900 eks mva
Påmelding
NCE Blue Legasea har et begrenset antall kursplasser tilgjengelig, forbeholdt ansatte hos våre medlemsbedrifter.
Det gis ukentlig tilbakemelding om hvem som har fått deltakerplass inntil kurset er fullbooket. Deltaker velger selv oppstartsdato etter avtale med kursleverandør.
Meld deg på via påmeldingsskjema!