Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Nor-Fishing

Expo Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi.
Vi gleder oss til aktive dager sammen med næringen.

Organizer: Stiftelsen Nor-Fishing
Date:
Place: Trondheim
nf_logo_farge2-1.jpg

Møt oss i hall A på stand nr A-112-1

NCE Blue Legasea er til stede og deler stand med Ålesundsregionens Havnevesen på paviljongen til Møre og Romsdal Fylke i hall A. Sammen med ÅKP DigiCat og våre medlemsbedrifter vil vi presentere aktuelle nyheter fra klyngen på standen vår.

Halloversikt.JPG

Nettverkstreff 24. august

Onsdag 24. august kl 15:00-16:00 arrangerer NCE Blue Legasea, Ålesundsregionens Havnevesen med flere et felles nettverkstreff på paviljongen til Møre og Romsdal. Se din invitasjon her:

Nettverkstreff 2022.jpg

Trål messen sammen med oss 24.-25. august

Over 500 nasjonale og internasjonale leverandører er utstillere på Nor-Fishing og de representerer alle grener av næringen. Vi tilbyr ansatte i NCE Blue Legasea's medlemsbedrifter et program som inkluderer blant annet treff med utvalgte utstyrsleverandører, presentasjoner av siste nytt fra næringen og forslag til sosiale treff. Mer informasjon om program og aktiviteter kommer tidlig i august.

Se eget arrangement i kalenderen vår og meld gjerne din interesse for å delta på det skreddersydde opplegget allerede nå.

Hold deg oppdatert

På fiskerimessens egen nettside vil du finne utstillerliste og annen relevant informasjon. Se oppdatert informasjon her: Nor-Fishing

Det blir storinnrykk av tilreisende til Trondheim til messedagene, så hvis du ikke allerede har ordnet reise og overnatting så gjør det så snart som mulig.