Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Vårt første tilbud i lederutvikling, Mastering Stress

Kurs ÅKP er det eneste norske selskapet som har inngått samarbeid med IMD Business School gjennom IMD Nexus (International Institute for Management Development). Gjennom samarbeidet kan vi tilby noen av verdens beste programmer for lederskapsutvikling. 

Organizer: ÅKP i samarbeid med IMD
Date:
Place: ÅKP Blue Innovation Arena, NMK, Ålesund
MIT REAP Bill Aulet.jpg

Dette er en lederutvikling ingen andre tilbyr. 

Kurset vil bli ledet av Alyson Meister fra IMD. Alyson er professor i ledelse og organisasjonsatferd. Hun hjelper organisasjoner med å utvikle inkluderende og robuste ledere, team og arbeidsplasser. Hennes forskningsspesialitet inkluderer temaer rundt identitet og mangfold samt stress på arbeidsplassen, mental helse og velvære. Hun har med seg flere eksperter fra IMD under samlingene. 

ÅKP stiller med kompetansepersoner som setter det faglige innholdet fra IMD i en gjenkjennbar kontekst tilpasset deltakerne. Vi fasilitetrer programmet for en gruppe hvor deltakerne er nøye satt sammen slik at man ikke bare kan lære av fagpersonene, men også av hverandre. Her får du den nyeste kunnskapen på feltet, kombinert med en regional kontekst og nettverksbygging. 
ÅKP-IMD Mastering Stress

Programmet er rettet mot ledere og mellomledere. Meld din interesse her for å få mer informasjon.

Kontaktinformasjon


This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply