Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Vi søker nye medarbeidere

ÅKP er i vekst og søker tre nye medarbeidere. Sjekk ut våre ledige stillinger.

Blue Legasea
CradleBg_1_2.jpg

KLAR FOR SPENNENDE UTFORDRINGER?  Sjekk stillingene på finn.no

Innovasjonsselskapet ÅKP er Sunnmøres viktigste leverandør av tjenester for entreprenørskap, innovasjon og nettverksbygging, og har nasjonalt ansvar for klyngeprogrammene GCE Blue Maritime-, NCE Blue Legasea- og Norwegian Rooms Cluster, samt et nasjonalt testsenter (Katapult) for virtuell prototyping og digitale tvillinger.  Vi har kontorer i Ålesund, Ulsteinvik og Fosnavåg. På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå nye medarbeidere.  

Seniorrådgiver

Innovasjon og entreprenørskap

 • Vi søker en engasjert seniorrådgiver som ønsker å arbeide med entreprenørskap og næringsklynger i et internasjonalt rettet miljø.
 • Liker du å arbeide i team på tvers av næringer får du muligheten til å bidra i strategi, kunnskaps og forretningsutviklingutviklings prosesser.
 • Den rette kandidaten har ledererfaring fra næringslivet og et stort nettverk.
 • Du må være strategisk, kompetent, relasjonsskapende med stor arbeidskapasitet.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Per Erik Dalen - per.erik.dalen@aakp.no - 920 60 370 eller Personalhuset ved Ivar Morten Normark - ivar.morten.normark@personalhuset-sg.com - 975 01 433 

Prosjektleder

Fiskeri

 • Vi søker fremoverlent prosjektleder til NCE Blue Legasea – en marin næringsklynge som arbeider for økt verdiskaping og konkurransekraft for medlemsbedriftene gjennom tverrsektorielt samarbeid
 • Prosjektleder inngår i klyngeteamet og vil ha spesielt ansvar for å fremme samarbeid og innovasjon mellom fiskeflåte, utstyrsleverandører og prosessindustri.
 • Den rette kandidaten har bransjerelevant næringslivserfaring og godt nettverk innen fiskerisektoren
 • Sentrale arbeidsoppgaver vil være å ta initiativ til og lede samarbeidsprosjekter mellom ulike aktører i næringen, samt medlemsarbeid og nettverksbygging i et nasjonalt perspektiv.

Spørsmål om stillingen kan rettes til klyngeleder Wenche Uksnøy - Wenche@legasea.no - 900 15 073 eller Personalhuset ved Ivar Morten Normark - ivar.morten.normark@personalhuset-sg.com - 975 01 433 

EU-rådgiver

Internasjonalt partnerskap

 • Vi søker en engasjert person med næringslivsbakgrunn kombinert med kjennskap til FOU-prosjekter og EU-programmer.
 • Vår nye EU-rådgiver skal være en pådriver for å skape gode forsknings- og utviklingsprosjekter mellom næringslivet i regionen og internasjonale partnere.
 • EU-rådgiveren lyses ut som en 2-årig prosjektstilling med mulighet for forlengelse.

Vi oppfordrer kvinner til å søke

Spørsmål om stillingen kan rettes til Per Erik Dalen - per.erik.dalen@aakp.no - 920 60 370 eller Personalhuset ved Ivar Morten Normark - ivar.morten.normark@personalhuset-sg.com - 975 01 433


ÅKP - Sammen skaper vi muligheter!

....