Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Søk vårt vekstprogram

Ønsker din bedrift å vokse raskere? Vi starter opp et nytt vekstprogram for små og mellomstore bedrifter.

Blue Legasea
Forsidebilde Scaleup.jpg

ÅKP-NTNU Scaleup 2019 – for bedrifter med vilje og evne til vekst!

Høsten 2018 deltok sju bedrifter i første runde av vekstprogrammet for etablerte bedrifter. Suksessen gjør at vi starter en ny runde allerede i mars 2019. Du og din bedrift vil jobbe tett med et team av mentorer, rådgivere og investorer for å skalere din virksomhet for vekst. Programmet er basert på MIT-metodikken "Disiplined Entrepreneurship" og består av fire moduler a 2 dager. NTNU i Ålesund har ansvaret for den faglige delen. Sparebank 1 SMN er hovedsponsor for programmet.

Metodikken tar deg gjennom ulike fokusområder fra kundesegmentering og profilering, verdiforslag, kjøpsprosess, kundeanskaffelse, forretningsmodell, produktdesign, organisasjonsutvikling og til slutt hvordan du skalere virksomheten din.

I Scaleup-programmet gir vi din bedrift en skreddersydd prosess og kobler dere med et svært kompetent og tverrdisiplinert mentorteam som utvikler og verifiserer vekststrategien din. Samarbeidspartnere er Converto, MRB, SANDS, Møre og Romsdal fylkeskommune og Innovasjon Norge. Hovedsponsor Sparebank 1 SMN har i mange år vært en solid støttespiller for ÅKP og vår gründervirksomhet.

scaleup_program.png
Sparebank 1 SMN.gif

HVEM kan søke?

ÅKP-NTNU Scaleup-program tar opp inntil åtte bedrifter. Kriterier for å delta:

  • Bedrifter i vekst med vilje og evne til vekst.
  • Bedrifter med unik teknologi, produkt eller forretningsmodell blir prioritert.
  • Ledelsen og styret må ha et høyt ambisjonsnivå og være villig til, samt ha evne til å investere nødvendige ressurser i programmet.
  • Teamet må bestå av 2-3 personer som må kunne håndtere både tekniske og kommersielle oppgaver. 

FYLL UT SØKNADSSKJEMA

Fyll ut søknadsskjemaet nederst på siden. Programmet er gunstig priset. Frist medio februar. For mer informasjon om programmet og egenandel vennligst kontakt Scaleup-ansvarlig Håvar Risnes - havar.risnes@aakp.no. - 417 89 043

Søk ÅKP-NTNU Scaleup-program

Fyll inn og svar på spørsmålene

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.