Go to aakp.no
A PROGRAM IN

The Explorer kommunikasjonskurs 19 februar.

Bli med på landslaget for grønne løsninger The Explorer er Norges utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger, og er en tjeneste som skal koble utenlandske kunder med norske leverandører.

Blue Legasea
oli-kellett_getty-images-.jpg

Vi inviterer til informasjonsmøte om The Explorer i Ålesund. Hit kommer Helene Friis, leder for The Explorer i Innovasjon Norge, for å gå gjennom hva tjenesten er og hvordan din bedrift kan utnytte mulighetene den gir.

PROGRAM: 

11:30:   Felles lunsj i ÅKP Blue Innovation Arena

12:00:    Har din bedrift en plass på landslaget for grønne og bærekraftige løsninger?

  • Merkevaren Norge – fordeler med å ha en nasjonal merkevare i ryggen
  • The Explorer – hva er tjenesten og hvilke muligheter gir den for din bedrift   

13:00:    Kommunikasjonskurs: Gjør din bedrift attraktiv i et bærekraftsperspektiv

  • Bedriftcaser – hvem er allerede på The Explorer
  • Tips og triks til hvordan du gjør deg selv attraktiv på The Explorer

Det blir også satt av tid til spørsmål og veiledning for de som ønsker det. Besøk gjerne TheExplorer.no før samlingen, registrer bedriften din og begynn å lage en løsning.

En ekstra god grunn til å møte opp, er at The Explorer snart skal lanseres internasjonalt. Bedrifter som blir en del av The Explorer i disse dager, får dermed en flott mulighet til synlighet i markeder utenfor Norges grenser. Lanseringen skjer under GreenTech Festival i Berlin 23. – 25. mai. 

Gratis registrering

Det er enkelt og gratis å registrere seg på The Explorer. Dere får redaksjonell oppfølging av The Explorer-teamet og en proff presentasjon av løsningen deres på The Explorer. Løsningene benytter Team Norway i markedsføring og i relevante forretningssammenhenger og arrangementer i inn- og utland. Dette bidrar til synlighet i nye markeder og potensielt økt salg for bedriften deres.

Hvem fra bedriften bør delta?

Daglig leder, salgsansvarlig, markeds- og/eller kommunikasjonsansvarlig.

MELD DEG PÅ – BEGRENSET ANTALL PLASSER! INGEN DELTAKERAVGIFT

Påmelding workshop "The Explorer" 19. februar

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.