Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Nye medlemmer - teknologi

NCE Blue Legasea bidrar til å øke verdi - og bærekraftig utnyttelse - av villfanget marin biomasse, styrke våre medlemmers posisjon i markedet, og er en pådriver for samspill og sirkularitet i hele verdikjeden.
Et av våre fokusområder er å bidra til å utvikle teknologi og kompetanse innen fiskeri og prosessering for å styrke våre medlemmers konkurransekraft i markedet.

Blue Legasea
teknologi.JPG

Vi er svært glade for å kunne presentere Baader Norge AS, Hyperthermics AS og Eagle Enviro AS som nye medlemmer i klyngen. De bringer med seg sine unike teknologier inn i klyngen og vil bidra med sin kompetanse for å bidra til større verdiskapning for våre medlemmer.

Hyperthermics AS - "the shortcut from biomass to biogas or protein mass"

Hyperthermics AS er et norsk bioteknologiselskap som har hovedkontor i Ulsteinvik. Hyperthermics utvikler og bygger fabrikker som bryter ned og konverterer forskjellige typer biomasse basert på mikro organismer og bakterier. Produktene som produseres i deres miljøvennlige systemer kan videre brukes som protein pulver, til biogass eller for å forbedre jordsmonn.

Sjekk ut Hyperthermics for mer informasjon.

Eagle Enviro AS - "from waste to values"

Eagle Enviro AS har hovedkontor i Halden og herfra utvikler og leverer de bioteknologiløsninger og væskebehandlingsanlegg til fiske- og prosessindustrien. De skaper verdier gjennom å utvikle prosesser og løsninger for membranfiltrering med unike teknologier og utstyr.

Sjekk ut Eagle Enviro for mer informasjon

Baader Norge AS - "Automation, digitalization and humanisation in fish processing"

Baader Norge AS holder til i Ålesund hvor de utvikler og bygger utstyr, system og komplette løsninger for fiskeprosessering. Gjennom sine løsninger bygger de fremtidens prosseseringslinjer med fokus på pålitelig kvalitet og høy råstoff utnyttelse. 

Sjekk ut Baader for mer informasjon.

Vi kommer tilbake med utfyllende intervju av alle disse bedriftene.