Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Webinar om sjømatens helseeffekt på hjernen

NCE Blue Legasea arrangerer et webinar under CampusUka om sjømat og hjernen. Som en smakebit kan du høre Rachel Durand fortelle om temaet i en ny podkast.

Blue Legasea
Skjermbilde 2020-09-25 kl. 14.04.34.png

CampusUka 2020 består av en uke med aktiviteter, foredrag og arenaer for relasjonsbygging på Campus Ålesund (NTNU og NMK). 

Webinaret har flere innledere, som vil presentere studier om ulike sjømatprodukter som kan være gunstig for hjernen. Dette vil være effektene av fet fisk for kognitive funksjoner hos førskolebarn, omega-3 på en aldrende hjerne, og makroalge-ekstrakter på kognitive funksjoner.  

Webinaret skjer den 30/09/2020 fra 15:00-16:00.  

Innledere:

Lucie Beaulieu: Researcher at Laval University – INAF (Québec, Canada)

Frederic Calon: Researcher at Laval University – INAF (Québec, Canada)

Lisa Kolden Mitdbø: Researcher at Møreforsking (Ålesund, Norway)

Meld deg på webinaret How seafood can improve brain health. 

Hør podkast om sjømat og hjernen

Som en smakebit på webinaret, forteller Durand om hvilke helseeffekter marine ingredienser har på mennesket og hjernen en ny podkast fra NTNU. Hvordan kan denne viktige kunnskapen kommersialiseres?

Hør hele podkasten "How Seafood Can Improve Brain Health" med Rachel Durand.