Go to aakp.no
A PROGRAM IN

God jul og godt nyttår fra klyngeteamet!

Vi gleder oss over å kunne dele vår aktivitetsrapport for 2019 - der samarbeid med nye og etablerte partnere har vært fokus. Vi har spisset mange av aktivitetene våre i tråd med NCE prosjektets fokusområder og er utrolig stolte og glade for den oppslutningen og støtten vi har opplevd gjennom vårt første NCE år.

Blue Legasea
bildeinneartikell-julestjerner.jpg

Håper du tar deg tid til å navigere deg gjennom vår årsrapport . Her finner dere blant annet 3 gode intervjuer fra klyngepartnere; GC Rieber Oils, Nordnesgruppen og Tango Seaweed; nytt om prosjekter og ideer vi og klyngepartnerne er involvert i, samt flere videoer fra konferanser og møteplasser om du klikker på bildene.

Vi vil takke klyngebedriftene, forskningspartnere, fiskeriorganisasjonene og alle andre interessenter som følger oss og som deltar på våre tilbud. Gjennom samarbeid på tvers bidrar dere alle til å styrke marin næring`s konkurransekraft og legge grunnlag for ny bærekraftig vekst. Vi ser frem til å løfte frem flere gode ideer og kunnskap som styrker næringens attraktivitet også i 2020! God lesing!

https://aktivitetsrapport2019....