Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Sjekk Inn 2019 på NMK 27.12

Interessert i å finne ut hva Nordvestlandet har å by på av spennende jobbmuligheter? Sjekk inn er jobbmessa for Sunnmøre. En møteplass i romjula mellom bedrifter, studenter og unge voksne - både de som bor her og de som er hjemme på juleferie.

Vi håper du vil holde av dagen og sjekke inn på Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK) fredag 27. desember!

Blue Legasea
sjekk inn bilde.jpg

27. desember arrangeres Sjekk inn for fjerde året på rad og denne gangen mellom kl 14.00 og 16.30  på NMK (Norsk Maritimt Kompetansessenter). Hør her hvilke erfaringer PWC har gjort seg i forbindelse med tidligere Sjekk Inn arrangment:


Møt din nye arbeidstaker

Sjekk inn er et tiltak for å synliggjøre mulighetene og mangfoldet som regionen har å by på, og fungerer som en møteplass der bedrifter og organisasjoner kan møte potensielle arbeidstakere. Tilbakemeldingene fra bedriftene er at dette er et verdifullt og viktig arrangement, over 30% av bedriftene melder at de har ansatt en eller flere arbeidstakere gjennom Sjekk inn. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å knytte kontakter både med næringsliv og potensielle arbeidstakere!

Mange verdifulle kontakter har blitt etablert, og flere bedrifter har rekruttert dyktige medarbeidere. Nå håper vi at din bedrift er klar til å sjekke inn og knytte kontakter med fremtidige arbeidstakere og sikre dere den kompetansen og arbeidskrafta dere trenger. 

Disse kan du møte på årets Sjekk inn (lista oppdateres):
- Atea
- BDO
- Flakk Gruppen
- Giske kommune
- Kongsberg Maritime
- Kriminalomsorgsdirektoratet
- MCC First Process
- Møre og Romsdal Fylkeskommune
- Mørenot
- NAV
- NTNU

-Ocean Supreme

- Optimar
- Pharma Marine
- PwC AS
- Sparebanken Møre
- Stokke AS
- Vard
- Zegeba AS
- Ålesund-Sunnmøre Turistforening
- Fagerlia VGS
- Ekornes
- nye Ålesund kommune
- OMRON
- Yapril
- Sunnmøre regionråd IKS
- Sykkylven næringsutviklng
- Sula kommune