NCE Blue Legasea bidrar til å øke verdi - og bærekraftig utnyttelse...
The second HOLOSUSTAIN workshop will take place on 20 May 2022, in...
Fullbooket! NCE Blue Legasea arrangerer medlemstur til Island i f...
Lurer du på hvilke muligheter som finnes i pet food markedet, hvord...
Et ekspertutvalg som har sett på mulighetene for økt bearbeiding og...
Fredag 11. mars inviterer vi til ny digital samling eksklusivt for ...
For å skape tettere kontakt mellom fiskeflåte og verdikjeden på lan...
– Når folk møtes oppstår det magi. Gjennom Investormatch skal vi by...
NCE Blue Legasea ønsker å gjennomføre flere markedsrettede aktivite...
Sannsynligvis må norsk sjømatnæring tenke utenfor den velkjente bok...
Prosjektet BH4S (Business Hub for Sustainability) arrangerer denne ...
Søknadsfristen til høyere utdanning nærmer seg. For å hjelpe de ung...
I midten av desember ble det klart at Møreforsking mottar 28 millio...
NCE Blue Legasea er opptatt av at våre interessenter og klyngepartn...
C Food Norway er en av bedriftene vi i NCE har fulgt tett i året so...
En viktig faktor for å oppnå økt lønnsomhet i fiskerinæringen er øk...
Flere kvinner må tørre å si at de ønsker å innta lederposisjoner på...
Ole-Johnny Ødegaard er ansatt som prosjektleder for marin og mariti...
27. oktober 2021 samlet vi 116 deltakere til Fiskarkveld på Atlante...
På det nye marine vitensenteret på Atlanterhavsparken kan du lære o...
Bryn Aarflot, Igaidi og Los&Co inviterer våre klyngemedlemmer til å...
Søknadsfrist utgått! Som prosjektleder i NCE Blue Legasea får du a...
-Forbrukerne stiller stadig strengere krav, uten miljømerke vil ikk...
Søknadsfrist utgått! Gjennom stillingen som PROSJEKTUTVIKLER LAND M...
Sammen med NCE Seafood Innovation, NCE Heidner Biocluster og Biotec...
De nye generasjonene vil ikke bare ha mat til kroppen, de vil også ...
Hva i alle dager er Horisont Europa, og hvordan kan din virksomhet ...
Here you can find all the recordings from the webinar series Land M...
To Continue our webinar series about the health effects of marine i...
For å lykkes med ambisjonene om å øke verdien av marint råstoff er ...
"Årets nyskaper på Nordvestlandet" er en pris som legger spesielt v...
Horizon Europe is the EU’s key funding programme for research and i...
Immaterielle rettigheter, IP, er et viktig tema for bedrifter som d...
Hvordan kan vi tilfredsstille behovet for mat til verdens befolknin...
Skipsdesignere og utstyrsleverandører har i dag verktøy å hjelpe se...
Sterk investorinteresse og overtegnet emisjon i forkant av børsnote...
Siden starten har C Food Norway hatt fokus på å tilby sunne og bære...
Vi gleder oss over å kunne dele vår aktivitetsrapport for 2020 - de...
I samarbeid med bl.a NTNU følger NCE Blue Legasea opp suksessen fra...
Vitbit AS er et innovativt selskap innen utvikling og salg av høykv...
Marine for Health hosted a webinar about the health effects from Ma...
This month, each member from the NCE Blue Legasea team's have publi...
Mahinova is a scientific portal for trials and publications and is ...
Vi ønsker selskapene Line- og Teineagn AS, Arctic Swan, Ocean Visio...
Ocean Visioneering er et teknologiselskap som leverer showrom og pr...
I en tid hvor det meste er avlyst var det ekstra hyggelig å bli tat...
Without knowing it, the pelagic fish process industry is seated on ...
Noen tror kanskje at det ikke er like strenge krav til dyremat som ...
NCE Blue Legasea hosted a webinar during the NTNU CampusUka about t...
NCE Blue Legasea inviterte før sommeren Fiskeri- og sjømatminister ...
Blue Legasea rykket opp til status som Norwegian Centre of Expertise (NCE)
Ta en titt på alle våre små og store høydepunkt fra 2018.
Se 360 film og få med deg hva som skjedde i 2017.