Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Fiskarkveld 2023

Nettverkstreff ARRANGEMENTET ER FULLT! Torsdag 25. mai møtes vi igjen til Fiskarkveld. Hovedmålet med samlingen er å skape en møteplass der fiskere, lærlinger og andre ansatte i rederiene, på tvers av ulike typer fiskeri og stillinger, kan møtes uformelt og med faglig innhold.

Organizer: NCE Blue Legasea, Marint Kompetansesenter, Surofi, Norges Sildesalgslag, Fiskebåt Vest og Sør-Norges Fiskarlag
Date:
Place: Atlanterhavsparken Akvarium og Vitensenter, Ålesund
Fiskarkveld god stemning.jpg

Senk skuldrene og nyt stemningen

Vi møtes hos Atlanterhavsparken Akvarium og Vitensenter i Ålesund kl 17:00-22:00, til god underholdning, mat og drikke. Det legges til rette for en uhøytidelig bransjekveld med både faglig og sosialt innhold. Har du gode idéer du vil drøfte med andre fiskere, eller arrangørene så vil du ha god mulighet til det under arrangementet.

Program 

16:30 Bussavgang fra Ålesund Rutebilstasjon

16:45-17:00 Ankomst og registrering på Atlanterhavsparken

  • Velkomstdrikk, fiskeskinn-snacks og mingling gjennom akvariet og ministandene til arrangørene: Fiskebåt, Surofi, Marint Kompetansesenter, NCE Blue Legasea, Norges Sildesalgslag og Sør-Norges Fiskarlag 

17:30-17:40 Faglige tema ved Stortanken: Heile fisken 

18:00- 19:10 Faglige tema i Kafeen:

  • Internasjonale fiskeriavtaler og soneadgang 
  • Voksenfagbrev og kurstilbud
  • Hvordan skjer førstehandsomsetning av fisk 
  • Markedssituasjon og verdiutvikling for de viktigste hvitfiskartene
  • Fiskernes mulighet til å påvirke egen fremtid
  • Fiskernes mulighet til å påvirke salgsbetingelsene for fangsten  
  • All fisk fortjener å bli elsket - ikke kast pengene på havet

19:30 Mat og underholdning v/ Toastmaster Halvor Hravn J Johansson

Boder med 7-retters smaksmeny basert på nydelige råvarer fra havet som er fisket av stolte fiskere og tilberedt av Atlanterhavsparkens dyktige sjømatkokk Ole Christian Skogen

22:00 Bussavgang til Ålesund sentrum

Halvor fra Radio Rock kommer!

Halvor Johansson fikk sitt store gjennombrudd som programleder i morgenshowet «Stå opp» på Radio Rock. Hans faste spalte «Ta deg sammen» hvor han raljerte over aktualiteter fra nyhetsbildet fikk millioner av visninger på sosiale medier, og ga han en stor fanskare. Halvor har fått det ærefulle oppdraget å være kveldens toastmaster, og sannsynligheten er stor for at dette vil bli tidenes morsomste måltid. 

Halvor_Johansson_Presse.jpg

Mens du gleder deg til årets Fiskarkveld kan du gjerne ta en titt på vårt filmklipp med stemningsbilder som fotograf Anne Marthe Vestre Berge tok på Fiskarkvelden i fjor.

Påmelding

Dette er et arrangement forbeholdt fiskere, lærlinger og andre ansatte i fiskebåtrederier. Bestill din plass nå ved å melde deg på via påmeldingsskjemaet. Deltakeravgift på kr 500 (kr 250 for lærlinger) inkluderer en velkomstdrikk, matservering og og gratis buss fra/til Ålesund sentrum. Betaling vippses til Vippsnr #658730 (NCE Blue Legasea), eller ved å bruke QR koden under. Merk innbetalingen med «Fiskarkveld, ditt navn og etternavn»

QR kode.JPG

Behov for hotell?

Deltakere på Fiskarkveld 2023 er hjertelig velkommen til å bruke hotellavtalen til Marint Kompetansesenter ved bestilling av rom på Quality Hotel Waterfront. Du får oppgitt avtalenummer til hotellet etter at du har registrert deg i påmeldingsskjema.

Noe du lurer på?

Ta kontakt med NCE Blue Legasea v/Prosjektleder fiskeri, Janita Arhaug. E-post: Janita@legasea.no eller tlf: 922 50 970

Arrangementet er fullt!

Square-til-SOME-stolt-fisker-green.png