Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Fiskarkveld 2024

Nettverkstreff Torsdag 02. mai møtes vi igjen til Fiskarkveld. Hovedmålet med samlingen er å skape en møteplass der fiskere, lærlinger og andre ansatte i rederiene, på tvers av ulike typer fiskeri og stillinger, kan møtes uformelt og med faglig innhold.

Organizer: NCE Blue Legasea, Marint Kompetansesenter, Surofi, Norges Sildesalgslag, Fiskebåt Vest, Sør-Norges Fiskarlag og Atlanterhavsparken
Date:
Place: Atlanterhavsparken Akvarium og Vitensenter, Ålesund
Fiskarkveld god stemning.jpg

Senk skuldrene og nyt stemningen

Vi møtes hos Atlanterhavsparken Akvarium og Vitensenter i Ålesund kl 17:00-22:00, til god underholdning, mat og drikke. Det legges til rette for en uhøytidelig bransjekveld med både faglig og sosialt innhold. Har du gode idéer du vil drøfte med andre fiskere, eller arrangørene så vil du ha god mulighet til det under arrangementet.

Program (under utarbeidelse)

16:30 Bussavgang fra Ålesund Rutebilstasjon

16:45-17:00 Ankomst og registrering på Atlanterhavsparken

17:30-17:40 Faglige tema ved Stortanken

18:00- 19:00 Faglige tema i Kafeen

19:30 Mat og underholdning v/ Toastmaster Alex Rosèn

Boder med smaksmeny basert på nydelige råvarer fra havet som er fisket av stolte fiskere og tilberedt av Atlanterhavsparkens dyktige sjømatkokk Ole Christian Skogen.

22:00 Bussavgang til Ålesund sentrum

Trykk på Bilde for å se Video

xrSoPfcX _1_.jpeg

Alex Rosén kommer!

Alex Rosén har bakgrunn som komiker, musiker, forfatter og du har sikkert også sett han på TV.

Nå kommer han til Fiskarkveld 2024 for å være toastmaster og underholder. Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av!

Mens du gleder deg til årets Fiskarkveld kan du gjerne ta en titt på vårt filmklipp med stemningsbilder som fotograf Anne Marthe Vestre Berge tok på Fiskarkvelden i fjor.

Påmelding

Dette er et arrangement forbeholdt fiskere, lærlinger og andre ansatte i fiskebåtrederier. Bestill din plass nå ved å melde deg på via påmeldingsskjemaet. Deltakeravgift på kr 600 (kr 300 for lærlinger) inkluderer en velkomstdrikk, matservering og og gratis buss fra/til Ålesund sentrum. Betaling vippses til Vippsnr #658730 (NCE Blue Legasea), eller ved å bruke QR koden under. Merk innbetalingen med «Fiskarkveld, ditt navn og etternavn»

QR kode.JPG

Behov for hotell?

Deltakere på Fiskarkveld 2024 er hjertelig velkommen til å bruke hotellavtalen til Marint Kompetansesenter ved bestilling av rom på Quality Hotel Waterfront. Du får oppgitt avtalenummer til hotellet etter at du har registrert deg i påmeldingsskjema.

Noe du lurer på?

Ta kontakt med NCE Blue Legasea v/Klyngeleder, Wenche Uksnøy. E-post: wenche@legasea.no 

Square-til-SOME-stolt-fisker-green.png

Fiskarkveld 02. mai 2024

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply