Go to aakp.no
A PROGRAM IN

WebiMar; Innføring i ny veileder om kosttilskudd

Webinar Mattilsynet kom i februar 2023 med en ny veileder om kosttilskudd. I dette WebiMaret har vi med oss Mattilsynet for å snakke om veilederen og sette søkelys på regelverket som ligger til grunn for den.

Organizer: NCE Blue Legasea, Cod Cluster, Biotech North
Date:
Place: Digitalt - link til webinaret vil bli sendt til registrerte deltagere før arrangementet
mattrygghet_eventbrite.png

Regelverket for kosttilskudd kan være krevende og omfattende å sette seg inn i og forstå, og i dette frokostwebinaret inviterer vi inn Mattilsynet for å snakke om deres nye veileder om kosttilskudd.

Veilederen er utarbeidet av Mattilsynet og er et nyttig verktøy for de bedriftene som vil utvikle, produsere, importere, omsette, merke og markedsføre kosttilskudd. Hensikten med veilederen er å presentere regelverket, hvordan det skal forstås og hvordan det skal etterleves. Veilederen erstatter ikke regelverket, men skal bidra til å forklare det. Det er derfor nødvendig å sette seg inn i regelverksteksten, slik at regelverk og veileder kan leses sammen.

Dere finner veilederen her:

KOSTTILSKUDD (mattilsynet.no)

I dette webinaret vil Anne-Mette Wigdahl Østeraas fra Mattilsynet presentere veilederen og hensikten med den. Vi vil komme inn på tema som blant annet handler om merking og markedsføring av produkter, hvilket ansvar man har som produsent og hvordan nye prosesseringsmetoder kan virke inn. Anne-Mette jobber som inspektør ved Mattilsynet og i 2020 ledet hun et nasjonalt tilsynsprosjekt som handlet om ulovlige påstander om kosttilskudd. 

Anne-Mette.jpg

Anne-Mette Wigdahl Østeraas


Målgruppen for webinaret er bedrifter og ansatte som ønsker påfyll om regelverket knyttet til kosttilskudd.

WebiMarserien er et samarbeid mellom NCE Blue Legasea, Biotech North og Codcluster.

Meld deg på her!

Påmelding til Webinar: Innføring i ny veileder om kosttilskudd

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply