Go to aakp.no
A PROGRAM IN

WebiMar: Internasjonale standarder for mattrygghet

Webinar Mattrygghet og hygiene er viktig for bedriftene for å beskytte forbrukerne. I samarbeid med Biotech North og Cod Cluster arrangerer vi et webinar om temaet, og ser på aktuelle standarder bedrifter kan sertifisere seg etter.

Organizer: NCE Blue Legasea, Cod Cluster, Biotech North
Date:
Place: Digitalt - link til webinaret vil bli sendt til registrerte deltagere før arrangementet
mattrygghet_eventbrite.png

I dette frokostwebinaret får vi besøk av Aquatiq og Firmenich Bjørge Biomarin AS i ÅKP studio for å snakke om viktigheten av mattrygghet.

Vurderer din bedrift å sertifisere seg etter en mattrygghetsstandard eller vil dere ha en faglig oppdatering om mattrygghet er dette frokostseminaret for deg. Målgruppen er dere som jobber med mattrygghet i bedriften eller har en interesse i å få input om temaet.

Aquatiq er en leverandør av komplett trygg mat-løsninger til matbransjen og vil blant annet gi oss faglig påfyll om internasjonale mattrygghetsstandarder som FSSC22000, BRC og IFS. 

Elise S. Løvlund.jpg

Elise S. Løvlund, seniorkonsulet, Aquatiq Consult.

Fra Firmenich Bjørge Biomarin AS, en produsent av smakstilsetninger og ingredienser til human konsum, kommer daglig leder Ivana Steiro som vil bidra med sine erfaringer om å være sertifisert etter internasjonale mattrygghetsstandarder.

Ivana.jpg

Ivana Steiro, daglig leder, Firmenich Bjørge Biomarin.

Seminaret vil blant annet handle om markedets og konsumentens forhold til mattrygghet, hvilke fordeler man har ved å sertifisere seg og hva dette betyr for din bedrift.

Påmelding til webinar: Internasjonale mattrygghetsstandarder

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply