Go to aakp.no
A PROGRAM IN

GOED - Illuminate the science

Webinar I en post-Covid-verden forblir immunitet øverst i hodet for forbrukere overalt, og det er fornyet interesse for hvordan ernæring kan bidra til å holde alle friske. Immunforsterkende matvarer og kosttilskudd er nøkkelverktøy for immunhelse, men spørsmålet er alltid, hvor er den virkelige vitenskapen?
Bli med på webinaret 12. desember kl 1600 for å høre mer

Organizer: GOED
Date:
Place: Webinar - digital påmelding
Illustrasjonsbilde fabrikkledelse Marint Kompetansesenter web.jpg

Om kurset

I dette Illuminate the Science-webinaret vil GOED gjennomgå noen generelle konsepter relatert til ernæring og immunsystemhelse og deretter dykke dypere inn i vitenskapen om EPA+DHA omega-3 og immunsystemstøtte. Disse fettsyrene er kjent for sine roller i hjerte, hjerne, øye og prenatal helse, og de finnes i hver celle i kroppen. Noe nyere forskning har begynt å knytte assosiasjoner mellom omega-3-inntak og immunhelse, så de vil ta en titt på den nåværende samlingen av klinisk studieforskning ved å bruke GOEDs kliniske studiedatabase for å utforske hva vitenskapen sier om EPA+DHA omega-3 og immunitet. Ved slutten av webinaret bør deltakerne ha tatt til seg kunnskap til å bedre forstå bredden og dybden av dette studieområdet, og hvorvidt immunhelse er en annen grunn til å øke inntaket av EPA og DHA omega-3 eller ikke.

Kursholder

Kaitlin Roke er direktør for vitenskapelig kommunikasjon og oppsøkende virksomhet hos GOED, den Globale Organisasjonen for EPA og DHA Omega-3. Kaitlin har vært i selskapet i to år og overvåker GOEDs Kliniske Studiedatabase, et verktøy for å vurdere EPA og DHA vitenskap mer effektivt enn noen gang før. Kaitlin leder også GOEDs vitenskapskomité og deltar i seminarer og webinarer både personlig og virtuelt, hvor hun diskuterer den historiske og fremvoksende vitenskapen relatert til EPA og DHA omega-3.

Kaitlin har tidligere jobbet i helse- og ernæringsstillinger på tvers av industri, handel og myndigheter. Kaitlin mottok en doktorgrad i 2016 fra University of Guelph og Kaitlins doktorgradsarbeid fokuserte på EPA og DHA omega-3.

Påmelding

Påmelding via GOED sine sider ved å klikke på linken under

Påmelding til webinar