Go to aakp.no
A PROGRAM IN

GOED Exchange 2024

Vi ønsker å dele informasjon om GOED Exchange 2024 konferansen, som vil fokusere på temaet "samarbeid i dag for løsninger i morgen". Dette arrangementet har stor betydning for omega-3-industrien og vil finne sted på Grand Hyatt i Athen, fra 23-25 Januar 2024.

Blue Legasea
athen.jpg

Tradisjonelt har omega-3-markedet vært preget av solid forskning og høy forbrukerbevissthet. Imidlertid står vi nå ved et vendepunkt hvor samarbeid er nøkkelen til å takle utfordringer knyttet til forsyningskjeden og forstå hvordan teknologi, spesielt kunstig intelligens (AI), vil forme vår fremtid. Samtidig må vi også utforske innovative måter å fremme omega-3 på for å sikfre vedvarende vekst. 

GOED Exchange i Athen vil utforske disse temaene og mer. Konferansen gir den globale omega-3-industrien en unik mulighet til å samle seg og diskutere aktuelle bransjetrender og bekymringer, knytte nye kontakter og få innsikt fra nøkkelaktører. Årets agenda inkluderer emner som kunstig intelligens og kundeopplevelse, utfordringer knyttet til europeisk emballasje, utvikling innen e-handel, de nyeste bærekraftstrendene og innovative tilnærminger til markedsføring av fremtidens omega-3-produkter.

Registrer deg nå!

Du kan delta på arrangementet både fysisk og virtuelt. Det tilbys rabatter for tre eller flere deltakere fra samme selskap.

Blue Legasea medlemmer får som partnerbedrifter med GOED spesialpris til GOED Exchange 2024. USD 1495,- pr person eller USD 795,- pr pers dersom du velger å delta virtuelt.

Virtuell registrering gir tilgang til direktesendte videoer av alle presentasjoner, all forhåndsinnspilt materiale og lysbilder, samt innholdet i arrangementets app.

Vi oppfordrer alle interesserte til å delta på GOED Exchange 2024, hvor vi sammen vil utforske fremtidens muligheter innen omega-3-industrien.