Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Klyngeprat med bærekraft i fokus

Fredag 11. mars inviterer vi til ny digital samling eksklusivt for klyngepartnere av NCE Blue Legasea. Dette er et lavterskel fredagstreff der vi har mulighet til å høre nytt fra medlemmer i klyngen, stille spørsmål og være litt sosiale.

Blue Legasea
Klyngeprat_blå_tofisker_bilde.png

Meld deg på Zoom treffet her

PROGRAM:

10:00: Velkommen
10:10 Sparebanken Møre; Bærekraft på agendaen v/ Runar Debess, banksjef Marin
10:25 Bluewild presenterer ECOFIVE v/ Tore Roaldsnes CEO/ Frank Myklebust COO
10:35 Presentasjon av Zocca - v/Siv-Katrin Ramskjell CEO
10:50 Konkurranse og trekning av premie

Om Sparebanken Møre
Sparebanken Møre er en regional sparebank på Nordvestlandet. Banken har et betydelig kompetansemiljø bestående av rådgivere for næringslivskunder. Med flere definerte bransjegrupper med spisskompetanse ønsker banken å være en sparringspartner for kundene, også innenfor bærekraft med de utfordringer og muligheter som det bringer med seg.
Om Bluwild
Bluewild® er et Ålesund-basert sjømatselskap med 90 ansatte på land og til havs. Selskapet eier og opererer frysetrålerene M/tr. Langenes og FT Ishavet.
Om Zocca
Zooca® (Calanus® AS) ble etablert i Tromsø i 2002 og har siden da forsket og utviklet en ny industriell verdikjede basert på bærekraftig høsting og foredling av zooplanktonet Calanus finmarchicus. Dette er en av de mest tallrike dyreartene på jordkloden med en årlig reproduksjon på ca. 300 millioner tonn, og er Norges største høstbare og fornybare marine ressurs.