Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Vitbit AS nytt medlem!

Vitbit AS er et innovativt selskap innen utvikling og salg av høykvalitets produkter basert på marine ingredienser til PetFood markedet. Ved å bli medlem i NCE Blue Legasea ser de muligheten til å både utvikle selskapet, og utvikle nye produkter, sammen med noen av verdens beste aktører innen fiske og foredling.

Blue Legasea
Vitbit Lineup.jpg

Vitbit er godbiter, snacks og fôr til hund og katt laget av 100 % arktisk hvitfisk.

NCE Blue Legasea har intervjuet Øyvind Grimstad i Vitbit AS og her kan du bli litt bedre kjent med selskapet og deres framtidsplaner:

Hvordan har 2020 vært for selskapet?

2020 var i starten preget av usikkerheten Covid19 situasjonen brakte med seg. Vi opplevde raskt at vårt marked ble relativt lite rammet av situasjonen, så utviklingen av selskapet har i stor grad vært i tråd med våre strategier.

Hva er det mest positive som har skjedd i 2020?

Vi har i 2020 fått på plass en moderne og fremtidsrettet produksjonslinje til noen av våre produkter. Samtidig har vi befestet vår posisjon som en viktig leverandør av egne merkevarer til dagligvarebransjen i Norge.

Hva tenker dere om tiden fremover og hvilke ambisjoner har dere?

Vi i Vitbit AS er beskjedne av oss og ambisjonsnivået gjenspeiler naturligvis dette. Vårt mål er at vi innen en 3-5 år periode skal være den ledende produsenten og leverandøren av Petfood basert på marine ingredienser på det norske markedet. Vi skal samtidig bli en betydelig aktør i eksport markedet. Vitbit som varemerke skal i samme periode bli en anerkjent merkevare med naturlige og bærekraftige produkter i fokus. 

Hvilken nytte ser dere av å være med i klyngen?

Bærekraft og utnyttelse av biprodukter fra restråstoff er våre fokusområder. Gjennom å bli en del av NCE Blue Legasea ser vi muligheten for både å utvikle oss som selskap og utvikle nye produkter sammen med noen av verdens beste aktører innen fiske og foredling. Gjensidig utvikling og samarbeid er nøkkelord for oss.