Go to aakp.no
A PROGRAM IN

WebiMar - Ny veileder om kosttilskudd

Mattilsynet kom i februar 2023 med en ny veileder om kosttilskudd. Vi inviterte Mattilsynet til et webinar for å gå igjennom veilederen og forklarer hensikten med den.

Blue Legasea
kronikkbilde.JPG


WebiMar- serien er et samarbeid mellom klyngene NCE Blue Legasea, Biotech North og Codcluster, og er en kursserie for marin og biomarin næring.

illustrasjon.jpg

I dette webinaret har vi fått med oss Anne-Mette Wigdahl Østeraas, Anne Kristi Sommer og Brit-Hilde Moltu Sperre fra Mattilsynet for å gi deg en innføring i den nye veilederen om kosttilskudd. Mattilsynet går inn på bakgrunnen for hvorfor de har laget veiledere, hensikten med den og forklarer regelverket som ligger til grunn for den.

I webinaret kommer de blant annet innom tema som handler om salg og markedsføring av kosttilskudd, merking, bruk av helsepåstander, bruk av ingredienser i kosttilskudd og hvordan man skal forstå ordet "naturlig" i sammenheng med kosttilskudd. Dette webinaret varer ca 1,5 time og gir deg godt faglig påfyll om den nye veilederen fra Mattilsynet og regelverket bak.

Veilederen til Mattilsynet finner dere her: Veileder om kosttilskudd

Er du interessert i å se dette webinaret i opptak?

Registrer deg via skjemaet under og du vil få tilsendt lenke og passord for å få tilgang til webinaret.

Webinar - opptak av veileder om kosttilskudd

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply