Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Møt oss på Nor-Fishing

Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi. Vi gleder oss til aktive dager sammen med næringen.

Blue Legasea
NorFishing_2022_Facebook_Banner_NOR.jpg

Møt oss 23.-26. august i hall A, på stand nr A-112-1

NCE Blue Legasea er til stede og deler stand med Ålesundsregionens Havnevesen på paviljongen til Møre og Romsdal Fylke i hall A. Sammen med ÅKP DigiCat og våre medlemsbedrifter vil vi presentere aktuelle nyheter fra klyngen på standen vår. 

Halloversikt.JPG

Åpningsseremoni 23. august

kl 12:00-13:00 blir det åpningsseremoni for Møre og Romsdal fylkeskommunes fellespaviljong.

"Gytekrok" for gode idéer 23.-25. august

Tirsdag, onsdag og torsdag står vi klar med vår "gytekrok" på standen i tidsrommet 13:00-14:00. Har du gode idéer eller prosjektsamarbeid du ønsker å diskutere med oss i NCE Blue Legasea? Vi har også med IPR rådgivere fra Bryn Aarflot hvis du har gode ideer som må beskyttes.

ÅKP Digicat åpner "gullkista" 24.-25. august

Planlegger du ny fabrikk eller har nytt fartøy på gang? For å gjøre dine valg mer treffsikre anbefaler vi å ta en samtale med våre kolleger i ÅKP Digicat om hvordan du kan få hjelp til å visualisere/simulere dine planer. Gullkista åpnes onsdag og torsdag kl 11:00-12:00 på vår stand, samt i eget frokostseminar torsdag kl 10:00-11:00 på paviljongen til Møre og Romsdal Fylke, stand A-112.

Frokostseminar 24. august

Vi må spise det vi høster. Hvordan øke verdiskapingen av dagens kvoter? Doxacom og NCE Blue Legasea inviterer til frokostseminar kl 10:00-11:00 på Møre og Romsdal fylkeskommune sin stand på Nor Fishing, stand A-112. Program kommer!

Nettverkstreff 24. august

Onsdag 24. august kl 15:00-16:00 arrangerer NCE Blue Legasea, Ålesundsregionens Havnevesen med flere et felles nettverkstreff på paviljongen til Møre og Romsdal. Se din invitasjon her:

Nettverkstreff 2022.jpg

Fremvisning av fabrikkløsninger fra Optimar 

Under fiskerimessen vil du på Optimar sin stand- A-180 kunne se VR presentasjon og fremvisning av deres produkter. Torsdag 25. august kl 13:00-14:00 presenterer Optimar noen spennende løsninger spesielt for NCE Blue Legasea sine medlemmer. 

Optimar fabrikk.JPEG

Trål messen sammen med oss 24.-25. august

Over 500 nasjonale og internasjonale leverandører er utstillere på Nor-Fishing og de representerer alle grener av næringen. Vi skreddersyr et program for ansatte i NCE Blue Legasea's medlemsbedrifter som inkluderer blant annet treff med utvalgte utstyrsleverandører, presentasjoner av siste nytt fra næringen og forslag til sosiale treff. Mer informasjon om program og aktiviteter kommer tidlig i august.

Se eget arrangement i kalenderen vår og meld gjerne din interesse for å delta på det skreddersydde opplegget allerede nå.

Treff med fisken!

Hvor treffsikker er du? Hver dag på standen vår får du mulighet til å delta i en uhøytidelig og morsom konkurranse hvor du kan vinne fine premier.

Hold deg oppdatert

På fiskerimessens egen nettside vil du finne utstillerliste og annen relevant informasjon. Se oppdatert informasjon her: Nor-Fishing 2022

Det blir storinnrykk av tilreisende til Trondheim til messedagene, så hvis du ikke allerede har ordnet reise og overnatting så gjør det så snart som mulig.