Go to aakp.no
A PROGRAM IN

WebiMar - sporbarhet, mattrygghet og verdiskaping i verdikjeden

I løpet av vinteren gjennomførte vi en serie med webinar om hvordan tredjeparts sertifiseringer kan hjelpe bedriftene med å sette fokus på mattrygghet, sporbarhet og verdiskaping i verdikjeden. Nå kan du se alle webinarene i opptak.

Blue Legasea
kronikkbilde.JPG

WebiMar- serien er et samarbeid mellom klyngene NCE Blue Legasea, Biotech North og Codcluster, og er en kursserie for marin og biomarin næring. I løpet av de siste månedene har vi gjennomført flere webinar med fokus på mattrygghet, sporbarhet og verdiskaping i verdikjeden. Webinarene har blitt sendt fra ÅKP studio og nå kan du se alle webinarene i opptak ved å registrere deg i bunnen av denne nyhetssaken.

I disse webinarene får du lære mer om:

Mattrygghet

mattrygghet_eventbrite.png

I dette webinaret snakker Elise S. Løvlund fra Aquatiq AS om internasjonale mattrygghetsstandarder som FSSC 22000 og BRC, og forklarer likhetene og forskjellene på disse standardene. Hun kommer også inn på fordelene ved å sertifisere seg og hvordan dette kan bidra til å styrke arbeidet med mattrygghet i din bedrift. Vi får også besøk i studio av Ivana Steiro fra Firmenich Bjørge Biomarin AS som forteller om hvordan de opplever kravene fra markedet i forhold til mattrygghet.

Sporbarhet

sporing_eventbrite.jpg

Verdikjedene i sjømatnæringen kan være svært komplekse. Derfor er god sporbarhet viktig for å skape tillit hos forbrukerne. I dette webinaret får du høre fra en rekke bedrifter som setter sporbarhet høyt på agendaen, og de gir deg spesifikk informasjon om hvordan sporbarhetsarbeidet i din bedrift kan bli enda mer datadrevet. Du får høre fra Francisco Aldon (Marin Trust), Svein Erik Haugmo (Orivo) og Erik Olav Gracey (Biomar).

Verdiskaping i verdikjeden

ISOeventbrite.png

Kristin Morisbak og Per Lyslo Kristiansen fra DNV snakker i dette webinaret om hvordan man kan skape verdi gjennom å sertifisere seg. Spesifikt går de inn på ISO- sertifiseringer og forklarer hva som skal til for å bli en ISO sertifisert bedrift. I tillegg kommer de inn på hva er det som kjennetegner et godt ledelsessystem og hvorfor det er smart å sertifisere seg.

Hvert av webinarene varer i ca en time og gir deg godt faglig påfyll om de tre temaene.

Er du interessert i å se disse webinarene i opptak?

Registrer deg via skjemaet under og du vil få tilsendt lenker og passord for å få tilgang til webinarene.

Webinarserie

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply