Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Fiskarkveld 2022

Nettverkstreff Fiskarkvelden arrangeres på Atlanterhavsparken Akvarium og Vitensenter torsdag 20. oktober 2022. Hovedmålet med samlingen er å skape en møteplass der fiskere og ansatte i rederiene, på tvers av ulike typer fiskeri og stillinger, kan møtes uformelt og med faglig innhold. Slik vil vi styrke både samhold, nettverk og kompetanse i fiskerinæringen.

Organizer: NCE Blue Legasea, Marint Kompetansesenter, Surofi, Norges Sildesalgslag, Fiskebåt Vest, Møre og Romsdal Fiskarlag, Atlanterhavsparken Akvarium og Vitensenter.
Date:
Place: Atlanterhavsparken Akvarium og Vitensenter, Ålesund
Atlanterhavsparken_071119011.jpg

Faglig og sosialt

Vi møtes hos Atlanterhavsparken Akvarium og Vitensenter i Ålesund kl 17:00-22:00, til god underholdning, mat og drikke. Det legges til rette for en uhøytidelig bransjekveld med både faglig og sosialt innhold. Har du gode idéer du vil drøfte med andre fiskere, eller arrangørene så vil du ha god mulighet til det under arrangementet.

Terje Sporsem Web.jpg
Terje Sporsem vil garantert skape god stemning! Foto: Feelgood & iStage AS

Program

16:45 Registrering åpner

17:00 Velkomstdrikk, snacks og mingling gjennom akvariet. Besøk standene til arrangørene: Fiskebåt Vest, Surofi, Marint Kompetansesenter, NCE Blue Legasea, Norges Sildesalgslag.

17:30 Stortanken: Presentasjon av Atlanterhavsparken v/ Heidi Bostad Roaldsand 

18:00 Kafeen: 

  • Velkommen v/ Odd Kristian Dahle Fiskebåt Vest
    • Rekruttering til fiskeriene handler ikke bare om gode karakterer! 
  • Årets lærlingsituasjon - Ole Andreas Holm, Marint Kompetansesenter 
  • Presentasjon av markedssituasjonen og verdiutviklingen for aktuelle fiskeslag - Finn-Arne Egeness, Sjømatanalytiker i Nordea 
  • Å være medlem og engasjere seg -  Roar Bjånesøy, Norges Sildesalgslag 
  • Hvorfor er det så viktig å samle fiskerne til Fiskarkveld? Elisabeth Solvang og Janita Arhaug, ÅKP - NCE Blue Legasea 

19:00-19:30 Tid til mingling og egentid i akvariet

19:30 Middag og underholdning 

Nydelige sjømatretter basert på råvarer fra regionen tilberedt av akvariekokk Ole Christian Skogen og hans team ved Atlanterhavsparken  

Underholdning ved Komiker Terje Sporsem

22:00 Bussavgang til Ålesund sentrum.

Finn_Arne_Egeness.jpg
Finn-Arne Egeness, sjømatanalytiker i Nordea var også med på Fiskarkvelden i 2021. Kva har skjedd sidan sist, og korleis er utsiktene fremover?

Her kan du se film fra Fiskarkvelden i 2021:

Behov for hotell? 

Vi har hotellavtale med Quality Hotel Waterfront i Ålesund. Hotellavtale 60528074. Pris per natt kr 995,-. Oppgi referanse "Marint Kompetansesenter" ved bestilling direkte til hotellet. 

Gratis buss Ålesund Rutebilstasjon -Atlanterhavsparken t/r

Det blir satt opp gratis busstransport fra Rutebilstasjonen i Ålesund sentrum, kl 16:30 og retur fra Atlanterhavsparken kl 22:00 for de som ønsker det.

PÅMELDING

Meld deg på via påmeldingsskjema. OBS! Dette er et arrangement forbeholdt fiskere, lærlinger og andre ansatte i fiskebåtrederier.

Deltakeravgift:

Deltakeravgift på kr 500 (kr 250 for lærlinger) inkluderer matservering og 1 velkomstdrikk. Gratis buss fra Ålesund sentrum.

Betaling vippses til Vippsnr #658730 (NCE Blue Legasea), eller ved å bruke QR koden under. Merk innbetalingen med «Fiskarkveld, ditt navn og etternavn»

QR kode.JPG

Vil du også bli med på seminar om fremtidens fiskefabrikk?

"FISK 4.0" er et prosjekt som i de kommende seks årene skal utvikle kunnskap og bygge forskningskapasitet for verdiskapning og omstilling i marin og maritim sektor. Prosjektet tar utgangspunkt i havfiskeflåten i Møre og Romsdal, og ledes av Møreforsking og NTNU. Prosjektpartnere er Lerøy Havfisk, Optimar, Teknotherm, Norwegian Frozen at Sea, Nordic Wildfish, Skipsteknisk, Møre og Romsdal Fylkeskommune, NCE Blue Legasea, GCE Blue Maritime, og NCE Ikuben. 20. oktober arrangeres det første seminaret for prosjektet. Les mer og meld deg på her: Seminar Fisk 4.0

Noe du lurer på? 

Ta kontakt med NCE Blue Legasea v/Prosjektleder fiskeri. E-post: Janita@legasea.no eller tlf: 922 50 970

Påmelding Fiskarkveld 20. oktober 2022

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply