Ombordfryst
Konferanse Ombordfryst 2021 arrangeres 4. mars 2021, og i år blir konferansen digital.
PROGRAM
RAMMEBETINGELSER
Velkommen til Ombordfryst 2021
Louise Haahjem, leder sjømat, Nordea
Rammebetingelser for den norske havfiskeflåten
Odd Emil Ingebrigtsen, fiskeri- og sjømatminister
Stabile rammer, en forutsetning for en lønnsom flåte
Audun Maråk, administrerende direktør, Fiskebåt
Hvem skal fiske og foredle torsken?
Kathrine Tveiterås, dekan, Universitetet i Tromsø
Global tilførsel av hvitfisk
Eivind Brækkan Hestvik, analytiker, Norges sjømatråd
Lønnsomhet i fartøygruppen torsketrål og autoline
Finn-Arne Egeness, bransjeanalytiker sjømat, Nordea
Bærekraft i verdikjeden for villfanget torsk
Rudi Jakobsen, leder kvalitet og bærekraft, Lerøy Seafood Group
TEKNOLOGI
Presentasjon av tråleren Sunderøy
Knut Roald Holmøy, CEO, Holmøy Maritime
Bærekraft i havfiskeflåten
Thina Saltvedt, sjefanalytiker bærekraftig finans, Nordea
Ny teknologi løfter flåten framover
Inge Bertil Straume, salgssjef fiskefartøy, Skipsteknisk
Optimar/BAADER - video
Linefisket er mer enn mange kroker
Ståle Dyb, skipper og daglig leder, Loran
Svein Erik Bakke, salgssjef, Mustad Autoline
Lasse Rindahl, teknisk sjef, Mustad Autoline
Fryst torsk trives best når det er virkelig kaldt
Svein Kristian Stormo, forsker, Nofima
MARKED
Viktigheten av å forstå forbrukeren når markedet endrer seg fort.
Renate Larsen, administrerende direktør, Norges sjømatråd
Året 2020 for Lerøy Havfisk AS og utfordringene i 2021
Ronny Vågsholm, driftsdirektør, Havfisk
Fish& Chips-markedet i lys av koronapandemien
Tony Forgione, eier av Captains Fish & Chips I UK
Brexit- hva vet vi nå?
Silje Gjerp Solstad, fagansvarlig markedsadgang, Norges sjømatråd
Året ingen var forberedt på - Nordea
Norsk klippfisk i det portugisiske markedet
Ricardo Alves, styremedlem, Riberalves
MSC og konsekvenser for havgående flåte
Tor Bjørklund Larsen, seniorrådgiver, Norges Fiskarlag
Klimaregnskapet for fiskeflåten
Ulf Winther, spesialrådgiver, SINTEF
Påmelding
Registrer deg som deltaker på Norges Sjømatråd sin nettside her: https://seafood.no/aktuelt/kon...