Go to aakp.no
A PROGRAM IN

GOD (VR) JUL 2017

Takk for innsatsen i 2017 - sjekk ut vår digitale aktivitetsrapport under. Vi ser frem til et aktivt klyngeår også i 2018 !

Blue Legasea
Nisse ÅKP jule.png

Tradisjonen tro sender vi ut ÅKPS AKTIVITETSRAPPORT 2017i god tid før jul. I år i en heldigital og eksperimenterende form der vi kombinerer 3D, 360-film, animasjoner, filmer og artikler. Dette har ingen gjort før oss. Prøv VR-brillene for smart phone som er på veg til medlemsbedriftene i posten og få et lite innblikk i de mulighetene nye visualiseringsløsninger gir.  Om du som leser dette IKKE er medlem og ønsker deg et par VR briller fra Blue Legasea/ÅKP så stikk innom oss på NMK/Campus Ålesund så får du et par!

Rapporten sees best på følgende måte:
1. Med mobil og VR-briller. Åpne rapporten på mobilen. Start 360/3D filmene, og velg å åpne filmen i Youtube-appen. Denne støtter visning med bruk av VR-briller. Trykk VR-symbolet    og sett mobilen fast i vedlagt VR-brille, se deg rundt og opplev. Resten av rapporten kan leses på vanlig måte.
2. Se rapporten på mobil/nettbrett (uten VR-brille). Se filmer med 360 panorering. Resten av rapporten kan leses på vanlig måte.

3. Se rapporten på PC/desktop med 360 panorering. Leses som en vanlig nettside.
 
Rapporten for ÅKP og klyngeprogrammene finner du HER
 
Vi vil benytte anledningen til å takke for den tillit og hjelp vi har fått fra våre kunder og samarbeidspartnere i året som har gått. Uten det gode samarbeidet hadde det vært langt færre aktiviteter å fortelle om.  
Vi i ÅKP og Blue Legasea ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år!
 
Med vennlig hilsen

Wenche Uksnøy

Prosjektleder Blue Legasea/ÅKP