WebiMar 4 Laks- ikke bare sashimi, men også luksusvesker og jerntilskudd Del 4 av vår kursserie for marin og biomarin næ...
WebiMar 3 - Development in the fish and ingredient processing industry Del 3 av vår kursserie for marin og biomarin næ...
Grunnleggende IP 4 - Er bedriften sikret med gode kommersialiseringsavtaler? Har man de riktige avtaleverktøyene for å kunne...
WebiMar 2 - Kvalitet på marint råstoff Del 2 av vår kursserie for marin og biomarin næring! Denne modulen har fokus på bevaring av kvali...
Grunnleggende IP 3 - Freedom to operate - Kjenne Konkurrenter og eget handlingsrom Webinaret 12. mai gav en innføring i temaet han...
Grunnleggende IP 1–fra oppfinnelse til beskyttelse Dette var første webinar i serien "Immaterielle...
Grunnleggende IP 2 – fra beskyttelse til kommersialisering Webinaret 28. april 2021 gav en innføring i tea...
WebiMar 1 - High value utilization of marine raw materials The first of several educational seminars on ma...
How seafood can improve brain health? NCE Blue Legasea hosted a webinar during the NTNU CampusUka about the impact of seafood consumpti...
Introduksjon til enzymbasert foredling, prosessvalg og lønnsomhet NCE Blue Legasea og Innovasjon Norge arrangerte...
Educating Consumers and Healthcare Professionals On Benefits of Omega-3 NCE Blue Legasea and GOED arranged a webinar on...
Webinar on business case modelling NCE Blue Legasea and SINTEF Manufacturing arranged a webinar on the topic "Business Case Modellin...
Fra industri til marin ingrediens 20 november 2019 20. november arrangerte NCE Blue Legasea, Sjøma...