WebiMar 4 Laks- ikke bare sashimi, men også luksusvesker og jerntilskudd Del 4 av vår kursserie for marin og biomarin næ...
WebiMar 3 - Development in the fish and ingredient processing industry Del 3 av vår kursserie for marin og biomarin næ...
Grunnleggende IP 4 - Er bedriften sikret med gode kommersialiseringsavtaler? Har man de riktige avtaleverktøyene for å kunne...
WebiMar 2 - Kvalitet på marint råstoff Del 2 av vår kursserie for marin og biomarin næring! Denne modulen har fokus på bevaring av kvali...
Grunnleggende IP 3 - Freedom to operate - Kjenne Konkurrenter og eget handlingsrom Webinaret 12. mai gav en innføring i temaet han...
Grunnleggende IP 1–fra oppfinnelse til beskyttelse Dette var første webinar i serien "Immaterielle...
Grunnleggende IP 2 – fra beskyttelse til kommersialisering Webinaret 28. april 2021 gav en innføring i tea...
WebiMar 1 - High value utilization of marine raw materials The first of several educational seminars on ma...
How seafood can improve brain health? NCE Blue Legasea hosted a webinar during the NTNU CampusUka about the impact of seafood consumpti...
Educating Consumers and Healthcare Professionals On Benefits of Omega-3 NCE Blue Legasea and GOED arranged a webinar on...
Introduksjon til enzymbasert foredling, prosessvalg og lønnsomhet NCE Blue Legasea og Innovasjon Norge arrangerte...
Webinar on business case modelling NCE Blue Legasea and SINTEF Manufacturing arranged a webinar on the topic "Business Case Modellin...
Fra industri til marin ingrediens 20 november 2019 20. november arrangerte NCE Blue Legasea, Sjøma...